Sponsorwandeling 2-jarig bestaan

Posted by on jun 2, 2013 in Berichten | Reageren uitgeschakeld

 Zaterdag 1 juni 2013 bestond de Holi Maya Foundation Nepal precies 2 jaar. De jaarlijks wandeling, al weer voor de 3e keer gehouden sinds de start, is inmiddels traditie. Een pittige wandeling, prachtige natuur, goede verzorging en natuurlijk de inspirerende ontmoetingen vormen inmiddels de vaste ingrediënten. Na de Brabantse Biesbosch en het Haagse Meijendel verkenden we nu de Havelterberg. De enthousiaste deelnemers die naar Drenthe waren gekomen genoten van een verrassend mooi en afwisselend stukje Nederland. Holi Maya dankte iedereen voor de steun aan de kinderen en jongeren in Nepal. Op de valreep voor de start kwam er een berichtje binnen van Tsering, de oudere zus van onze studente Sonam, hoe trots en blij ze was met de progressie van haar zusje. Daar doen we het toch allemaal voor!

Dank aan onze ambassadrice Mirjam Bakker voor de perfecte organisatie en verzorging. Op facebook vind je een fotoalbum van deze dag (foto’s door Bote Bakker).

Kon je er niet bij zijn en wil je ons toch steunen? Onze bankgegevens zijn: ING 4782794 IBAN NL38INGB0004782794 (BIC code INGBNL2A), ANBI status. Elke bijdrage, klein of groot, is meer dan welkom!

Graag tot een volgende keer!