Martin van der Harst

Posted by on mrt 6, 2014 in Berichten, Medewerkers | 0 comments

Bestuurslid

Kinderen met ambitie

Kinderen met een ambitie kunnen in Nederland vertrouwen op een sterk onderwijssysteem. Onderwijs van hoog niveau, voor leerlingen van diverse pluimage. Met zorg voor uitvallers en uitdaging voor excellente leerlingen.  In Nepal moeten kinderen met een ambitie hopen dat zij ergens van buiten steun krijgen. Steun om, soms tegen de verwachtingen van ouders en familie in, tijd en energie vrij te maken voor hun studie. Steun om financiering  te vinden. Voor een afronding van hun basisonderwijs of voor een opleiding tot verkeersagent, verpleegster, of master in econometrie.

De Holi Maya foundation biedt mij, binnen het bestuur, de mogelijkheid om ambitieuze kinderen die in kwetsbare posities verkeren een steuntje in de rug te geven. Hulp bij het zoeken van de juiste opleiding, een enthousiasmerend coachingsgesprek, een financiële bijdrage. Steun ook door samen successen vieren. “En wat is belangrijker voor een volwaardig bestaan dan een goeie, passende opleiding?”, vroeg de oud-schoolmeester,  die de passie voor onderwijs nog niet is kwijtgeraakt, nooit zal kwijtraken.