PRAY FOR NEPAL AND DONATE

Posted by on apr 30, 2015 in Berichten | Reageren uitgeschakeld

NEPAL NEEDS OUR HELP

We zijn geschokt door de aardbeving in Nepal. Onze harten, gedachten en gebeden zijn bij alle getroffenen. U kunt helpen door te doneren. Wij gaan krachten bundelen om de donaties zo goed mogelijk te besteden.

Holi Maya Foundation Nepal
Doornstraat 24
2584 AM Den Haag (NL)
Bank:
IBAN NL38INGB0004782794
BIC code INGBNL2A
KvK nr. 52970507Anbi-status JA

contactpersoon Janet Reijnders 0653333009

‘Life is the combination of bright and dark, like day and night, like negative and positive, like happiness and sorrow. Both have their own meaning and both are important in life. So always think positive about both and try to adjust yourself in any kind of situation. For example, definitely will be dark in the night but we can make light to solve the problem!!! ‘ Rudra Tamang