Rudra getroffen door landslide

Posted by on apr 30, 2015 in Berichten | Reageren uitgeschakeld

 

 DO GOOD AND BE GOOD is my philosophy
Rudra Tamang

Het was stil, te stil, te lang stil ….en het blijft nog steeds stil. Onze dierbare vriend Rudra, vader van onze studente Rasmi, co√∂rdinator van onze stichting, is op trekking in het Langtang gebied door een steenlawine getroffen en vermist. Niet te bevatten, we kunnen en willen het maar niet geloven.
Wie Rudra eenmaal ontmoet heeft zal hem nooit meer vergeten. Zijn altijd brede glimlach, altijd positieve kijk, onuitputtelijke zorgzaamheid, intense gedrevenheid om iets voor anderen, Nepal, zijn dorp te betekenen…. Onze harten, gedachten en gebeden zijn bij zijn naasten en alle getroffenen. Ook zijn geboortedorp is geheel verwoest. We hopen op nadere berichten en krachten te bundelen om Rudra’s dromen verder vorm te geven.

nieuws 12 mei Inmiddels is zijn lichaam geborgen en hebben de familie en vrienden de afscheidsrituelen kunnen volbrengen. Op 21 juni wordt er een sponsorwandeling gehouden die in het teken van Rudra staat.